Jag har kommit in..

..i en period då jag inte kan sluta äta. Och det äcklar mig! Jag vill bara dricka mina shakear och äta barnmatsburkar.. Men alltid kommer något emellan och det blir helt fel! Imorgon blir jag t.ex. bjuden på mat. Men i helgen.... HOPPAS jag babe jobbar! Då blir det endast shakes och när dom är slut, yoghurt och barnmat. Sen hoppas jag jag kan fortsätta så ett litet tag till och trappa upp sen. För jag vill ju äta riktigt och ha en sund relation till mat. Men jag vill bli smal först!!! Jag känner mig verkligen desperat att bli smal!
'
Men hur ska jag komma ur min ätarperiod?! Kvällarna är värst, det är då man blir så jävla hungrig :( Fredag, då jävlar!???!
'
'
Fuck!!!

Kommer aldrig någonsin...

...att förstå. Varför gör du det här? Är det hela sanningen? Du ger bort dig själv och du bryr dig inte. Aldrig någonsin har det gjort så ont i mitt hjärta som det gjorde när jag såg dig gå ut genom dörren precis. Utlämnad. Du låter dom göra det mot dig. Du kallar dem vänner.
Jag önskar att jag fick slå dem. Slå dem och be dem dra åt helvete!

Det är som att se på när ett gäng slår dig och slår dig och du slår inte tillbaka, försöker inte skydda dig. För varje slag dem ger dig, tar jag emot ett. Jag visste faktiskt inte att det kunde göra så ont att se den man älskar göra sig illa så mycket. Det är som om du har gett upp... Som att du låter dem äta upp dig.





Förövrigt funderar jag på 3 dagars "svält". Babe jobbar ju äntligen igen. Vilket betyder alonetime för mig. Och tid att vänja mig av med den onda hemska maten igen.


RSS 2.0