Ni vet när man äter och äter...

..och man kan inte sluta. Man ser det där söta i affären, tänker på hur det smakar.. Tänker ja det där smakar ju rätt ok. Men jag är inte speciellt sugen. Man går därifrån, letar efter något man är sugen på. Man kommer på att man är egentligen inte sugen på nånting. Inte ens hungrig är man. Plötsligt går man förbi det där söta igen som man stod och tittade på tidigare. Denna gången är man ännu mindre sugen på det. Men utan att riktigt förstå det så sträcks armen ut mot hyllan, handen kramar det söta och lägger ner det i korgen. Kroppen liksom svävar emot kassorna. Man betalar, man går hem. Packar upp. Sitter med det där söta framför sig. Man tar en smakbit. Det var inte alls gott. Konsistensen är inte alls vad du ville ha. Man tuggar. Tuggar. Sväljer. Usch. Man vill inte ha mer. Men armen sträcks ut, handen kramar en bit till av det söta och rör sig mot munnen. Munnen öppnas, det söta läggs in och man tuggar. Det var inte alls gott. Konsistensen är helt fel. Man tuggar. Tuggar. Sväljer.
Allting i kroppen skriker nej nu, inte mer. Men armen rör sig, handen kramar, munnen öppnas. Man tuggar. Tuggar. Sväljer.
Innan man hinner förstå är det där söta slut. Man mår illa. Magen sväller upp till en nio månaders gravid mage. Man vill spy. Man vill sova. Man hatar sig själv för hela dagen är nu förstörd.
'
Man sitter och tänker på dagarna man svälter sig, tränar och känner sig tom. Åh vilken underbar känsla! Sen börjar allting om igen.
Det är vidrigt. Hur stoppar man något som kroppen gör på auto pilot? Kroppen kopplar bort dig och gör något helt själv.
'
Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Babe pratar inte med mig längre. Han verkar inte stå ut av att höra min röst. När jag vaknade i morse låg han och sov i soffan med datorn i knät.
Jag drömmer om kärlek. Jag drömmer om att någon bryr sig om mig. Vill ta hand om mig. Jag drömmer om någon som vill hålla om mig. Och jag längtar efter att somna varje kväll så att jag kanske drömmer om att vara älskad igen.
'
Jag känner mig äcklig på alla sätt. Jag har gått upp en massa i vikt. Jag orkar inte fixa mig, inte tvätta håret. Jag orkar inte städa, inte tvätta. Jag orkar ingenting. Jag orkar inte ta på mig mascara.
Jag orkar inte röra mig. Orkar inte ta en promenad. Orkar inte träna. Jag vill vara pigg och orka igång med träningen igen. Jag som körde dubbla pass för några månader sen.
'
Jag behöver leva på shake, energidryck och börja träna igen. Så är det bara. Jag måste fixa det här.
'

RSS 2.0